Home » Geen categorie » Drie Belgen vervoegen De Loore in tweede ronde Tampere

Drie Belgen vervoegen De Loore in tweede ronde Tampere

Drie Belgen vervoegen De Loore in tweede ronde Tampere

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-193), Clément Geens (ATP-264) en Germain Gigounon (ATP-355) hebben ook de tweede ronde bereikt op de Challenger van Tampere in Finland (€ 42 500, gravel). Ze vervoegen Joris De Loore (ATP-227) in de tweede ronde. Yannik Reuter (ATP-250) werd in de eerste ronde uitgeschakeld.

Zesde reekshoofd Kimmer Coppejans (foto) speelde duidelijk met vertrouwen op het Finse gravel. In de eerste ronde ging hij in amper 1 uur en 4 minuten voorbij de Rus Ivan Nedelko (ATP-277). Hij haalde het met 6-3 en 6-0. In de tweede ronde wacht voor Coppejans een duel met Lloyd Harris (ATP-331) of Lorenzo Giustino (ATP-245).

Clément Geens - © Philippe Buissin/IMAGELLAN
Clément Geens – © Philippe Buissin/IMAGELLAN

Geens had in zijn eerste ronde ook amper problemen met zijn tegenstander, de Fin Eero Vasa (ATP-1112). De 20-jarige belofte won in minder dan één uur met twee keer 6-2. In de tweede ronde speelt hij tegen tweede reekshoofd Jurgen Zopp (ATP-175) of de Poolse kwalificatiespeler Hubert Hurkacz (ATP-492).

Germain Gigounon
Germain Gigounon

Gigounon zorgde voor het derde Belgische succes in Tampere. Hij won met 6-1,6-7 en 6-1 van de Russische kwalificatiespeler Alexander Vasilenko (ATP-571). In de tweede ronde speelt Gigounon tegen derde reekshoofd Joao Souza (ATP-184). Eerder bereikte ook De Loore al de tweede ronde. Hij neemt het daarin op tegen de Spanjaard Ruben Ramirez Hidalgo (ATP-231) die onze landgenoot Yannik Reuter (ATP-250) met twee tiebreaks klopte.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws