Home » ATP » Dronken Kyrgios tegen Murray: “Jij bent beter dan Djokovic”

Dronken Kyrgios tegen Murray: “Jij bent beter dan Djokovic”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zijn Instagram Live met Rafael Nadal heeft Nick Kyrgios niet gekregen, maar Andy Murray wou wel met hem videochatten.

De Live tussen Kyrgios en Murray duurde niet heel lang, maar leverde wel enkele hilarische beelden op. Voornamelijk met dank aan Kyrgios die naar eigen zeggen al zes glazen rode wijn naar binnen had gekapt en tijdens de live lustig verder dronk.

“Volgens mij ben jij beter dan Djokovic”, aldus Kyrgios tegen Murray. “Mensen gaan zeggen dat hij meer grandslamtitels heeft, maar hij lijkt trefbal te spelen als ik opsla, terwijl jij voor de winner gaat. Jij bent als een leeuw.”

Murray bleef diplomatisch: “de resultaten geven het tegendeel aan”, besloot hij.

“Tsitsipas en Zverev haten elkaar”

Even later ging het over de Laver Cup. Murray vroeg Kyrgios waarom hij zo graag deelneemt aan dat toernooi. “Omdat het pure fun is”, reageerde de Australiër, “al vind ik het wel één en al hypocrisie bij de Europese ploeg. Eén week doen alsof je goed met elkaar overweg kan, terwijl iedereen weet dat (Stefanos) Tsitsipas en (Alexander) Zverev elkaar haten.”

“Het wordt tijd dat ik afrond, lijkt mij, al heb ik mij wel nog gedragen”, vond Kyrgios het welletjes. “Eén ding wil ik wel nog een keer zeggen en dat is dat jij beter bent dan de big three.” Een compliment waarvoor Murray zijn tenniscollega dankte, waarna het ietwat bizarre, maar desalniettemin geanimeerde gesprek ten einde was.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS