Home » ATP » Nadal wijst Kyrgios af: “Hij kan beter voor iemand van zijn eigen leeftijd en stijl gaan”

Nadal wijst Kyrgios af: “Hij kan beter voor iemand van zijn eigen leeftijd en stijl gaan”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nick Kyrgios heeft bot gevangen bij Rafael Nadal. Er komt geen Instagram Live.

Afgelopen week lanceerde Kyrgios een oproep richting de Spanjaard om samen een Instagram Live te doen. “Komaan Rafael Nadal, laat ons dit gewoon doen”, klonk het.

Nadal, die eerder al live ging met Roger Federer, heeft echter geen interesse in een gezellige babbel met zijn tenniscollega. “Ik heb er niks op tegen om een Live te doen met Nick, maar er is een generatiekloof en hij kan misschien meer plezier maken met iemand van zijn eigen leeftijd en stijl”, aldus de Spanjaard.

Op gespannen voet

De afwijzing van Nadal is geen verrassing, gezien de twee eerder op gespannen voet met elkaar omgaan. Kyrgios beledigde Nadal in het verleden al meermaals en die verweet de Australiër op zijn beurt dan weer een gebrek aan respect. Ook oom Toni Nadal mengde zich al in de debatten.

Breuk met Kalinskaya

Kyrgios heeft nu een paar eenzame weken in het vooruitzicht. De Australiër, die onlangs terug begon te trainen, verloor ook zijn lief. Het was lang niet meer dan een gerucht, maar hij vormde de afgelopen tijd wel degelijk een koppel met de Russische tennisster Anna Kalinskaya.

De 21-jarige bevestigde eerder deze week zelf de breuk. “Kyrgios en ik zijn uit elkaar en we zijn geen vrienden meer. Ik begrijp dat jullie zijn fans zijn en dat is oké, maar ik ga geen uitspraken over hem doen. Heb een beetje respect voor mij ook, alsjeblief”, reageerde ze op Instagram op een vraag van een Kyrgios-fan.

Eerder zou Kalinskaya ook een foto gepost hebben met de captions “smerige energie vampier” en “je bent geen bad boy, maar gewoon een slecht persoon”. Achteraf verwijderde ze deze echter weer.

Anna Kalinskaya en Nick Kyrgios - © Anna Kalinskaya (Instagram)
Anna Kalinskaya en Nick Kyrgios – © Anna Kalinskaya (Instagram)

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER