Home » Geen categorie » Dubail stoot door naar halve finale in Tel Aviv

Dubail stoot door naar halve finale in Tel Aviv

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Dubail (ATP-439) heeft zich geplaatst voor de halve finale van het Futurestoernooi van Tel Aviv ($ 10 000). Jonas Merckx (ATP-700) moest zijn meerdere erkennen in het tweede reekshoofd. In het dubbel werden beide landgenoten uitgeschakeld in de kwartfinale.

Derde reekshoofd Dubail bereikte de kwartfinale zonder setverlies. In de kwartfinale nam hij het op tegen achtste reekshoofd Evgeny Elistratov (ATP-551) uit Rusland. Dubail verloor amper drie spelletjes en won met 6-2 en 6-1. In de halve finale wacht een duel met vijfde reekshoofd Peter Heller (ATP-491) uit Duitsland.

Merckx was bezig aan een mooi parcours in Tel Aviv maar botste in de kwartfinale op het tweede reekshoofd Antal Van Der Duim (ATP-405). De Nederlander won de eerste set met 6-3, maar Merckx bracht met 4-6 de stand terug in evenwicht. In de derde set kon onze landgenoot echter geen vuist meer maken, set drie ging met 6-0 naar Van der Duim.

Door de regen liep het toernooi vertraging op waardoor Merckx (ATP D-718) en Dubail (ATP D-572) nog twee dubbelpartijen moesten afwerken na hun enkelspel. Ze wonnen met 6-3 en 6-4 van Matan Shay Ganzi (ATP D-1300) en Orel Ovil (NR) maar moesten uiteindelijk met 6-2 en 6-3 de duimen leggen tegen Alexios Halebian (ATP D-1160) en Ryan Lipman (NR).

De kwartfinale in Israël werd het eindpunt: in 3 sets verloren van 2e reekshoofd Van der Duim(NED).Morgen terug naar…

Geplaatst door Jonas Merckx Official Fanpage op donderdag 25 februari 2016

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS