Home » European Open » European Open lanceert ticketverkoop: “Opnieuw sterk deelnemersveld”

European Open lanceert ticketverkoop: “Opnieuw sterk deelnemersveld”

European Open lanceert ticketverkoop: “Opnieuw sterk deelnemersveld”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op dinsdag 21 juni begint de ticketverkoop van de zevende editie van de European Open in Antwerpen. De organisatie geeft korting aan studenten, kinderen en senioren.

Van 16 tot en met 23 oktober kunnen tennisfans opnieuw genieten van de European Open. Net als de voorbijgaande jaren strijden toppers in Antwerpse Lotto Arena voor de hoofdprijs van het ATP 250-toernooi. De winnaar wordt de opvolger van de Italiaan Jannik Sinner (ATP-13) die in 2021 de Argentijn Diego Schwartzman (ATP-15) versloeg in de finale.

Vanaf vandaag, dinsdag 21 juni, kunnen supporters tickets bestellen voor de zevende editie van de European Open. Je kan kiezen uit verschillende ticketcategorieën afhankelijk van de dag en de zitplaats. Er zijn ook speciale ticketpakketten en de grootste tennisfans kunnen opnieuw genieten van de succesvolle Box Experience.

De tickets bieden toegang tot Centre Court en Court 1 en de Fan Corner van de Lotto Arena. De ticketprijzen variëren tussen 15 en 160 euro. Je kan hier alle ticketinformatie terugvinden.

(lees verder onder de Instagrampost)

Je kan dit jaar ook deelnemen aan een quiz waarmee je vele prijzen kan winnen. De hoofdprijs is twee tickets voor de Barcelona Open 2023 op vrijdag 21 april met een overnachting in een dubbele kamer. Tijdens het invullen van de quiz kan je alle gezonde gewoontes van de spelers ontdekken. Hier kan je meedoen aan de quiz.

Toernooidirecteur Dick Norman kijkt al uit naar de nieuwe editie van de European Open: “We zetten in op diversiteit met verschillende activiteiten: het prekwalificatietornooi, het Feest van de Jeugd, de Ladies Day, ,…We willen verschillende groepen mensen aanspreken en een totaalervaring aanbieden naast het tennis.”

“We zijn ervan overtuigd dat vele honderdduizenden tennisfans verheugd zullen zijn dat er opnieuw toptennis in België te zien zal zijn. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen dertig procent korting, studenten krijgen tien procent korting op tickets met hun studentenkaart en senioren (+60) krijgen vijftig procent korting vanaf maandag tot woensdag.

“We garanderen opnieuw een sterk deelnemersveld, al is het nog te vroeg voor namen van deelnemers. Met de European Open zullen we opnieuw het imago van Vlaanderen versterken als tennisregio.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws