Home » Nieuws » Ex-nummer één Wozniacki maakt comeback: “Ik kan niet wachten”

Ex-nummer één Wozniacki maakt comeback: “Ik kan niet wachten”

Ex-nummer één Wozniacki maakt comeback: “Ik kan niet wachten”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Voormalig nummer één en Australian Openwinnares Caroline Wozniacki keert terug als professionele tennisspeelster.

De Deense Wozniacki nam in 2020 op de Australian Open afscheid van het tennis na een mooie loopbaan. Zo won ze de Australian Open in 2018, bereikte ze twee keer de finale van de US Open en was ze het nummer één in het vrouwentennis.

De ex-nummer één werd mama van twee kindjes maar drie jaar na haar afscheid had Wozniacki heimwee naar de tennisvelden. In een interview met Vogue maakt ze haar comeback bekend: “De laatste drie jaar weg van het tennis maakte ik verloren tijd goed met mijn familie. Ik werd moeder en heb twee mooie kinderen waarvoor ik heel dankbaar ben. Maar ik heb nog steeds doelen om te realiseren.”

Ik wil mijn kinderen tonen dat je je dromen kan nastreven, ongeacht je leeftijd of rol. We beslisten als familie dat het tijd is. Ik kom terug om te spelen en ik kan niet wachten”

De Deense wil de US Open eind dit jaar spelen waar ze goede herinneringen aan heeft als tweevoudig finaliste. Daarna mikt ze op de Australian Open van volgend jaar en de Olympische Spelen in Parijs.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws