Home » Geen categorie » Flipkens knokt zich naar kwartfinale in Baku

Flipkens knokt zich naar kwartfinale in Baku

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-86) heeft zich op het WTA-toernooi van Baku (Azerbeidjan, $ 250 000) geplaatst voor de kwartfinale. Ze versloeg de Russische Vitalia Diatchenko (WTA 92) in twee felbevochten sets.

In de eerste ronde rekende Flipkens af met de Turkse Cagla Buyukakcay (WTA-186) onder een loden hitte. Onze landgenote startte goed tegen het zevende reekshoofd Diatchenko en pakte de eerste set met 6-4.

In een erg spannende tweede set moest de tiebreak de beslissing brengen. Flipkens hield het hoofd koel, en plaatste zich met 7-6(5) voor de kwartfinale. Daarin moet ze aan de bak tegen topreekshoofd Anastasia Pavlyuchenkova (WTA-42), die zich plaatste bij de laatste acht na de opgave van Kateryna Bondarenko (WTA-106) na amper drie spelletjes. Het is de tweede ontmoeting tussen Flipkens en Pavlyuchenkova , de Russische won hun vorig duel op de Australian Open in 2011.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden