Home » WTA » Flipkens naar tweede ronde in Seoul, exit Van Uytvanck

Flipkens naar tweede ronde in Seoul, exit Van Uytvanck

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kirsten Flipkens (WTA-106) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-toernooi van Seoul (Zuid-Korea, WTA International). Alison Van Uytvanck (WTA-62) moest haar meerdere erkennen in het derde reekshoofd.

Flipkens stond in Seoul tegenover de Tsjechische Denisa Allertova (WTA-255). Onze landgenote nam een goede start en won de eerste set met 6-2. In de tweede set waren beide speelsters aan elkaar gewaagd, Flipkens trok op het eind met 7-5 het laken naar zich toe. De partij duurde 1 uur en 12 minuten. In de tweede ronde volgt een duel met zevende reekshoofd Margarita Gasparyan (WTA-56).

Van Uytvanck stond voor een lastige opgave tegen derde reekshoofd Karolina Muchova (WTA-45). Onze landgenote verloor de eerste set met 4-6, maar kwam met 6-3 langszij. In de derde set trok Muchova met 6-2 aan het langste eind.

Eerder wist Ysaline Bonaventure (WTA-125) zich ook al te plaatsen voor de tweede ronde. Van Uytvanck (WTA D-109) speelt samen met Greet Minnen (WTA D-130) nog de kwartfinale in het dubbelspel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden