Home » ATP » Gillé en Vliegen kraken pas op het eind tegen Colombiaanse toppers

Gillé en Vliegen kraken pas op het eind tegen Colombiaanse toppers

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-47) en Joran Vliegen (ATP D-39) zijn er net niet in geslaagd om te stunten tegen Juan Sebastian Cabal (ATP D-1) en Robert Farah (ATP D-1). België won de ontmoeting met Colombia met 2-1.

Gillé en Vliegen begonnen uitstekend tegen het beste dubbelteam van de wereld. Het Belgische dubbelteam pakte de eerste set met 7-6 (5) in de tiebreak. In de tweede set waren beide duo’s opnieuw aan elkaar gewaagd, Cabal en Farah voerden op het eind van de set de druk op en wonnen de set met 4-6.

In de derde set moet geen van beide teams een breakpunt toestaan. Een tiebreak moest de beslissing brengen en daarin kwamen Gillé en Vliegen op een 3-1 voorsprong. Farah en Cabal bogen de achterstand echter om met enkele schitterende punten en trokken met 6-7 (3) aan het langste eind.

Eerder wonnen Steve Darcis (ATP-158) en David Goffin (ATP-11) hun eerste enkelwedstrijd, België wint zo de ontmoeting met 2-1. Op dinsdag speelt Colombia tegen Australië, woensdagavond speelt het Belgische team zijn laatste groepswedstrijd tegen Australië.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden