Home » ATP » Gillé en Vliegen starten goed aan kwalificaties in Tokio

Gillé en Vliegen starten goed aan kwalificaties in Tokio

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-78) en Joran Vliegen (ATP D-88) hebben de tweede ronde bereikt van de kwalificaties van het ATP 500-toernooi van Tokio.

Begin deze week wonnen Gillé en Vliegen in het Zuid-Koreaanse Seoul sinds lange tijd nog een wedstrijd samen. Het duo kon zich echter niet plaatsen voor de halve finale in Seoul en speelt nu kwalificaties in de Japanse hoofdstad Tokio.

Gillé en Vliegen begonnen sterk aan de kwalificaties. In de eerste ronde haalden ze het met 6-1 en 6-4 van de Japanse wildcards Shintaro Mochizuki (ATP D-888) en Sho Shimabukuro (ATP D-438).

Het Belgische team moet nog één partij winnen om de hoofdtabel te bereiken. Ze spelen in de laatste kwalificatieronde tegen het Australisch-Amerikaanse duo John-Patrick Smith (ATP D-91) en Max Schnur (ATP D-96). Begin deze week klopten Gillé en Vliegen Smith en Schnur nog in Seoul.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER