Home » ATP » Goffin: “Dit geeft vertrouwen voor de US Open”

Goffin: “Dit geeft vertrouwen voor de US Open”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Na afloop van zijn verloren finale in Cincinnati (Verenigde Staten, ATP 1 000) was David Goffin (ATP-15) vol lof over zijn tegenstander Daniil Medvedev (ATP-5). Hij blikte ook vol vertrouwen vooruit op de US Open.

Goffin moest zijn meerdere erkennen in de Rus, maar stak zijn bewondering niet onder stoelen of banken: “Medvedev speelde de afgelopen drie weken tennis van een uitzonderlijk niveau. Hij was erg solide en mist niets, het is net alsof je tegen een muur tennist. Hij is heel consistent en barst van het vertrouwen.”

Over zijn eigen spel was Goffin ook opgetogen: “De omstandigheden met de warmte en de vochtigheid waren niet makkelijk hier, maar het was een erg goede week. Na Montréal voelde ik me niet zo goed, maar deze week haalde ik een erg mooi niveau. Bij elke zege kreeg ik meer vertrouwen. Ik hoop zo verder te doen in New York en daarna.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden