Home » European Open » Herbeleef: European Open 2016

Herbeleef: European Open 2016

Herbeleef: European Open 2016

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Van 15 tot 23 oktober vindt de European Open in de Lotto Arena plaats. Tennisplaza België is er vanop de eerste rij bij en houdt jou live op de hoogte van alles wat er in Antwerpen gebeurt.

Via dit live-verslag moet je dus helemaal niets missen van dit Belgische ATP-toernooi. Wouter, Melissa en Chloë zitten op de eerste rij en becommentariëren en analyseren alle partijen van de Belgen live. Daarnaast houden ze je meteen ook op de hoogte van wat er op de sociale media gebeurt door de leukste en grappigste tweets, foto’s of Facebookposts met jullie te delen. Bij Tennisplaza België zit je dus goed voor een week vol tennisnieuws, -spanning en -plezier alsof je er zelf bij bent!

Supporter meteen ook mee door je aanmoedigingen of je foto’s en video’s waarin je de longen uit je lijf schreeuwt via Twitter (@tennisplazabe), Facebook (Tennisplaza België), Instagram Tennisplaza België) of via mail (redactie@tennisplaza.be) door te sturen! Wie weet selecteren we jou wel en kom je plots in ons live-verslag terecht.

Tennisplaza

Tennisplaza

Meer nieuws