Home » Nieuws » Kyrgios geeft sneer naar Djokovic en zijn “gebrek aan leiderschap”

Kyrgios geeft sneer naar Djokovic en zijn “gebrek aan leiderschap”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nick Kyrgios (ATP-40) reist niet af naar New York voor het toernooi van Cincinnati en de US Open, maar laat nog wel van zich horen op Twitter met een uithaal naar Novak Djokovic (ATP-1).

Kyrgios deelt dezer dagen nog steeds verbale stoten uit vanop zijn Twitterkanaal. Hij reageerde fel op een tweet van de journalist Ben Rothenberg over Djokovic die dit jaar nog steeds onklopbaar is.

De Australiër nam zoals steeds geen blad voor de mond in zijn mening over de nummer 1: “Het kan zijn dat hij onklopbaar zal zijn in 2020. Dat kunnen ze niet van hem afnemen. Helaas miste hij zijn kans toen hij leiderschap en nederigheid moest tonen.”

Kyrgios verwijst met zijn tweet uiteraard naar het debacle van de Adria Tour waarbij Djokovic, vele collega-tennissers en personen uit zijn entourage besmet raakten met het coronavirus. De Australiër spaarde zijn kritiek toen niet en herinnert Djokovic met zijn tweet nog eens aan die pijnlijke episode. Djokovic was de organisator van de Adria Tour en werd fel bekritiseerd omdat er geen maatregelen werden genomen om het toernooi coronaproof te organiseren.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS