Home » ATP » Kyrgios in de clinch met Thiem: “Jij weet niet waar ik vandaan kom”

Kyrgios in de clinch met Thiem: “Jij weet niet waar ik vandaan kom”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nick Kyrgios heeft zich op Twitter (waar anders) verdedigd tegenover Dominic Thiem. Die had in een interview gezegd dat de Australiër beter eerst in het reine komt met zichzelf vooraleer hij anderen bekritiseert.

Alexander Zverev heeft een fout gemaakt, maar ik begrijp niet waarom zo veel mensen zich nu willen moeien. Kyrgios maakte zelf ook heel wat fouten. Het zou beter zijn als hij eerst in het reine komt met zichzelf vooraleer hij anderen bekritiseert”, aldus Thiem in een interview.

Kyrgios, die al meerdere keren aangaf dat hij niet begrijpt hoe sommige tennissers zich in coronatijden gedragen, liet dit natuurlijk niet zomaar over zich heen gaan. “Waar heb je het over, Dominic Thiem? Fouten zoals met m’n racket gooien? Vloeken? Wedstrijden tanken? Zaken die iedereen doet? Niemand van jullie heeft het intellectuele niveau om te begrijpen waar ik vandaan kom”, aldus de Australiër.

“Dit toont aan dat Thiem, Zverev en Djokovic denken dat dit een grap is. Twee van hen die als aardappelen staan te feesten tijdens een pandemie terwijl mensen sterven, hun geliefden en vrienden verliezen. En dan krijg je dit als reactie van Thiem. Die kerels zijn de top in onze sport? Er zijn geen woorden voor hoe belachelijk dit is.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS