Home » Geen categorie » Kyrgios: “Last van maag en van schouder”

Kyrgios: “Last van maag en van schouder”

Kyrgios: “Last van maag en van schouder”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Nick Kyrgios (ATP-21) heeft een verklaring gegeven voor zijn bizarre opgave van eerder op dinsdag. Hij gooide na één set de handdoek in de ring op het Masters 1000 toernooi van Shanghai (China, $ 8 092 625).

Eerder vandaag zagen we een gefrustreerde Kyrgios foeteren en klagen op het veld in zijn wedstrijd tegen Steve Johnson (ATP-46). Nadat hij de eerste set verloor, stormde hij zonder veel commentaar van het veld. Het publiek, Johnson en de scheidsrechter keken verbijsterd toe. Nu komt hij met een verklaring voor zijn opgave.

“Ik wil me excuseren voor wat er vandaag gebeurde. Ik heb de afgelopen 24 uur last gehad van een buikvirus en ik probeerde om klaar te raken maar ik was echt aan het worstelen op het veld. … Mijn schouder begon tijdens de training ook nog pijn te doen en dat hielp de zaken er niet op vooruit. Eenmaal ik de eerste set verloor, was ik niet sterk genoeg om nog door te doen omdat ik niets meer heb gegeten de afgelopen 24 uur”, aldus Kyrgios op Twitter.

Het is natuurlijk denkbaar dat een speler opgeeft wanneer hij of zij zich niet volledig fit voelt, maar wanneer we kijken naar zijn verleden en zijn attitude op het veld vandaag, kunnen we hier wel vraagtekens bij zetten. Het valt af te wachten of dit voorval nog een staartje krijgt voor de Australiër.

https://twitter.com/NickKyrgios/status/917730951844782081

 

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
koen

koen

Meer nieuws