Home » Optima Open » McEnroe vervolledigt deelnemersveld Optima Open

McEnroe vervolledigt deelnemersveld Optima Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

John McEnroe zakt midden augustus af naar het ATP Champions Tour toernooi van Optima Open in Knokke-Heist. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend. Met ‘Big Mac’ is het volledige deelnemersveld bekend.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

McEnroe is na Boris Becker, Yannick Noah, Goran Ivanisevic, Mansour Bahrami, Henri Leconte, Richard Krajicek, Guy Forget en Thomas Enqvist de negende en meteen ook laatste grote naam op de affiche van Optima Open 2013. “Ik kijk ernaar uit om terug te komen naar Optima Open 2013, één van de beste toernooien van de Champions Tour”, aldus McEnroe. “Ik ben momenteel hard aan het trainen om mezelf klaar te stomen voor de competitie. Ik hou nog steeds van tennis én van winnen natuurlijk.”

Momenteel prijkt de Amerikaan op de eerste plaats van de wereldranglijst van de ATP Champions Tour met honderd punten voorsprong op de beduidend jongere Spanjaard Carlos Moya.

Optima Open vindt van 15 t.e.m. 18 augustus plaats in de Royal Zoute Tennis Club van Knokke-Heist.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER