Home » US Open » Grand Slam » Medvedev: “Sorry, ik was een idioot”

Medvedev: “Sorry, ik was een idioot”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Daniil Medvedev (ATP-5) heeft op weg naar zijn kwartfinale op de US Open (Verenigde Staten, Grand Slam) weinig vrienden gemaakt. De Rus gaf na zijn partij in de vierde ronde toe dat hij fouten had gemaakt.

Medvedev ontpopte zich in New York tot de nieuwe ‘bad guy’ van het ATP-circuit. In zijn partij in de derde ronde tegen Feliciano Lopez (ATP-61) rukte hij een handdoek uit de handen van een ballenjongen en stak hij buiten het oog van de scheidsrechter zijn middenvinger op. Het publiek trakteerde hem op boegeroep, maar hij nodigde hen zelfs uit om hem nog meer uit te jouwen: “Dankzij jullie win ik hier”, zei hij na afloop in zijn interview op de court.

Medvedev: “Ik heb me echt als een idioot gedragen”

Ook in de vierde ronde tegen Dominik Köpfer (ATP-118) was het publiek nog steeds erg tegen de Rus gekant. Hij stond een set en een break achter, maar wist zich toch nog te plaatsen voor de vierde ronde. “Vorige match heb ik me echt als een idioot gedragen. Ik heb enkele zaken gedaan waar ik niet trots op ben. Ik werk eraan om een betere persoon te worden op de court, want naast de court denk ik dat ik een goed persoon ben. Vandaag voelde ik de interactie met het publiek en het gaf me opnieuw de energie om te winnen.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden