Home » WTA » Mertens dubbelt verder in Miami

Mertens dubbelt verder in Miami

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Elise Mertens (WTA D-3) heeft de tweede ronde bereikt in het dubbelspel op het het WTA-toernooi van Miami (VS, WTA 1 000). Samen met Veronika Kudermetova (WTA D-6) won ze vlot hun eerste partij.

Elise Mertens (WTA-24) startte in Miami als het twintigste reekshoofd in het enkelspel maar ging verrassend onderuit tegen een jong talent. In het dubbelspel is ze het topreekshoofd samen met haar partner Kudermetova.

Mertens en Kudermetova wonnen gemakkelijk hun eerste ronde. Ze haalden het met 6-2 en 6-1 van Jasmine Paolini (WTA D-137) en Tamara Zidansek (WTA D-134). In de tweede ronde volgt een duel met het Japanse team Eri Hozumi (WTA D-52) en Makoto Ninomiya (WTA D-35).

Kirsten Flipkens (WTA D-110) won in hetzelfde dubbeltoernooi ook haar eerste partij. Samen met Sania Mirza (WTA D-50) klopte ze Ingrid Neel (WTA D-78) en Leylah Fernandez (WTA D-58) met 6-3 en 7-6. In de tweede ronde spelen Flipkens en Mirza tegen de zevende reekshoofden, Demi Schuurs (WTA D-16) en Desirae Krawczyk (WTA D-21).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS