Home » Geen categorie » Mestach en Bonaventure onderuit in Croissy-Beaubourg

Mestach en Bonaventure onderuit in Croissy-Beaubourg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

An-Sophie Mestach (WTA-114) en Ysaline Bonaventure (WTA-189) zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Croissy-Beaubourg in Frankrijk ($ 50 000). Ook ik het dubbelspel werd Bonaventure uitgeschakeld.

Derde reekshoofd Mestach ging verrassend onderuit in Frankrijk. Tegen de Bulgaarse Elitsa Kostova verloor onze landgenote de eerste set met 4-6, maar kon ze met 6-3 in set twee de wedstrijd terug in evenwicht brengen. In de beslissende set trok Mestach echter nipt met 4-6 aan het korste eind.

Bonaventure wist zich voor de hoofdtabel te plaatsen via de kwalificaties. In de beslissende kwalificatiewedstrijd versloeg ze de Russische Valeria Savinykh (WTA-314) in twee sets. Tegen de Wit-Russische Olga Govortsova (WTA-140) kwam onze landgenote echter al snel op achterstand. Uiteindelijk moest ze met 3-6 en 5-7 de duimen leggen. Ook in het dubbelspel overleefde Bonaventure (WTA D-113) de eerste ronde niet aan de zijde van de Nederlandse Demi Schuurs (WTA D-176). Ze verloren met 2-6 en 6-7(2) van de Britse eerste reekshoofden Jocelyn Rae (WTA D-92) en Anna Smith (WTA D-92)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS