Home » Geen categorie » Mestach en Bonaventure onderuit in Croissy-Beaubourg

Mestach en Bonaventure onderuit in Croissy-Beaubourg

Mestach en Bonaventure onderuit in Croissy-Beaubourg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

An-Sophie Mestach (WTA-114) en Ysaline Bonaventure (WTA-189) zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het ITF-toernooi van Croissy-Beaubourg in Frankrijk ($ 50 000). Ook ik het dubbelspel werd Bonaventure uitgeschakeld.

Derde reekshoofd Mestach ging verrassend onderuit in Frankrijk. Tegen de Bulgaarse Elitsa Kostova verloor onze landgenote de eerste set met 4-6, maar kon ze met 6-3 in set twee de wedstrijd terug in evenwicht brengen. In de beslissende set trok Mestach echter nipt met 4-6 aan het korste eind.

Bonaventure wist zich voor de hoofdtabel te plaatsen via de kwalificaties. In de beslissende kwalificatiewedstrijd versloeg ze de Russische Valeria Savinykh (WTA-314) in twee sets. Tegen de Wit-Russische Olga Govortsova (WTA-140) kwam onze landgenote echter al snel op achterstand. Uiteindelijk moest ze met 3-6 en 5-7 de duimen leggen. Ook in het dubbelspel overleefde Bonaventure (WTA D-113) de eerste ronde niet aan de zijde van de Nederlandse Demi Schuurs (WTA D-176). Ze verloren met 2-6 en 6-7(2) van de Britse eerste reekshoofden Jocelyn Rae (WTA D-92) en Anna Smith (WTA D-92)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws