Home » WTA » Minnen gaat meteen onderuit in Hiroshima, maar dubbelt wel verder met Bonaventure

Minnen gaat meteen onderuit in Hiroshima, maar dubbelt wel verder met Bonaventure

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Greet Minnen (WTA-120) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het WTA-toernooi van Hiroshima (Japan, WTA International). In het dubbelspel gaat ze wel verder.

Minnen stond in de eerste ronde tegenover Christina Mchale (WTA-101). De Amerikaanse sloeg al snel een kloofje en haalde de eerste set met 6-2 binnen. In de tweede manche bouwde Minnen een 1-3 voorsprong uit, maar uiteindelijk trok Mchale met 6-4 het laken naar zich toe. Eerer wisten Alison Van Uytvanck (WTA-63) en Kirsten Flipkens (WTA-114) zich wel al te plaatsen voor de tweede ronde, waar ze het tegen elkaar zullen opnemen.

In het dubbelspel boekte Minnen (WTA D-124) wel succes aan de zijde van Ysaline Bonaventure (WTA D-504). De Belgische tandem haalde het nipt met 7-6 (5), 6-7 (10) en 10-7 van Erina Hayashi (WTA D-286) en Moyuka Uchijima (WTA D-271). In de kwartfinale volgt een duel met Van Uytvanck (WTA D-109) en Kirsten Flipkens (WTA D-24) of thuisspeelsters Misaki Doi (WTA D-157) en Nao Hibino (WTA D-91).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden