Home » Ethias Trophy » Minstens vijf Belgen op hoofdtabel Ethias Trophy

Minstens vijf Belgen op hoofdtabel Ethias Trophy

Minstens vijf Belgen op hoofdtabel Ethias Trophy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Van 1 tot 9 oktober vindt de 12de Ethias Trophy plaats in de Lotto Expo in Bergen. Vijf Belgen komen rechtstreeks, of via een wildcard, aan de start van het toernooi op de hoofdtabel.

Tweevoudig finalist Steve Darcis (ATP-119) is de beste Belg op de hoofdtabel en ook Kimmer Coppejans (ATP-158) is rechtstreeks toegelaten tot de main draw. Ruben Bemelmans (ATP-235), die vorig jaar het dubbeltoernooi won, kreeg een wildcard, net als Clément Geens (ATP-277) en Yannik Reuter (ATP-248). Ook in de kwalificaties mogen we heel wat Belgen verwachten.

Illya Marchenko - © Philippe Buissin / IMAGELLAN
Illya Marchenko – © Philippe Buissin / IMAGELLAN

Ook de winnaar van vorig jaar, Ilya Marchenko (ATP-50), is opnieuw van de partij, omdat hij inmiddels net in de top vijftig staat had hij ook een wildcard nodig. Met Dustin Brown (ATP-68), Paul-Henri Mathieu (ATP-69), Jérémy Chardy (ATP-75) en Ricardas Berankis (ATP-83) heeft de Ethias Trophy nog een aantal bekende namen op de entry list staan.

Toeschouwers kunnen tegens genieten van verschillende activiteiten in het publieksdorp, waar dit jaar een heel Amerikaanse sfeer zal heersen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws