Home » Nieuws » Mooie affiches voor drie Belgen op dag twee van de US Open

Mooie affiches voor drie Belgen op dag twee van de US Open

Mooie affiches voor drie Belgen op dag twee van de US Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Greet Minnen (WTA-98) en Maryna Zanevska (WTA-112) mogen zich opmaken voor topaffiches tijdens de avondsessies op de showcourts. Ook Yanina Wickmayer (WTA-86) kijkt een gewezen topspeelster in de ogen op dag twee van de US Open (Verenigde Staten, Grand Slam).

Minnen overleefde drie kwalificatierondes en zag haar vechtlust beloond met een mooie affiche tegen levende legende Venus Williams (WTA-407). In de eerste wedstrijd van de avondsessie neemt onze landgenote het op tegen de 43-jarige Williams, die het toernooi twee keer won.

Zanevska mag aantreden in de tweede wedstrijd van de avondsessie in het Louis Armstrong Stadium. Onze landgenote hangt haar racket na de US Open aan de haak en moet het opnemen tegen nummer twee van de wereld Aryna Sabalenka (WTA-2). Kan Zanevska voor dé verrassing van de eerste ronde zorgen, of wordt het een afscheid?

(lees verder onder de Instagrampost)

Wickmayer moest in de beslissende kwalificatieronde de strijd staken met een rugblessure. Onze landgenote werd echter opgevist als lucky loser en als ze speelklaar geraakt mag ze in de tweede wedstrijd op Court 15 aantreden tegen Vera Zvonareva (WTA-672).

Het volledige speelschema kan je hier vinden.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws