Home » Clubnieuws » Na één jaar Tenerife gaat Maes een nieuw avontuur aan in Zuid-Spanje: “Omwille van privé- en professionele redenen”

Na één jaar Tenerife gaat Maes een nieuw avontuur aan in Zuid-Spanje: “Omwille van privé- en professionele redenen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nog geen jaar geleden ruilde Carl Maes de Kim Clijsters Academy in voor het zonnige Tenerife. Aan Tennisplaza laat hij nu weten dat hij stopt op de Tenerife Tennis Academy.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Maes verhuist binnenkort naar het zuiden van Spanje, waar hij als Performance Director aan de slag gaat op de SotoTennis Academy. “Tenerife was een fantatische ervaring de voorbije twaalf maanden en het sociale leven verliep er relatief normaal”, vertelt hij. “Omwille van privé- en professionele redenen, verhuizen we (Maes en gezin, n.v.d.r.) echter.”

De Belg vond dus een nieuwe uitdaging in het Spaanse luxe resort Sotogrande in San Roque. “Ik zal er Daniel Kiernan (Britse eigenaar van de academie en gewezen professioneel dubbelspeler, n.v.d.r.) bijstaan bij het uitbouwen van het internationale luik van de academie. Ik kijk erg uit naar dit nieuwe avontuur, Sotogrande is niet alleen een geweldige plek om te trainen, maar ook om te leven.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS