Home » Poll » Poll: Haalt Van Uytvanck voor de start van Roland Garros de top 30?

Poll: Haalt Van Uytvanck voor de start van Roland Garros de top 30?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-51) schreef afgelopen weekend het WTA-toernooi van Boedapest op haar naam. Haar tweede opeenvolgende triomf in de Hongaarse hoofdstad, haar vierde WTA-titel in haar carrière. En zelf droomt de 24-jarige Ali nog altijd van meer: “Ik wil de top 30 halen.”

Op 13 augustus vorig jaar prijkte Van Uytvanck op plaats 37 op de wereldranglijst, haar hoogte ranking tot nog toe. Ondanks haar toernooizege in Boedapest verloor onze landgenote zelfs een plaatsje op de WTA-lijst. Maar door haar hoogvorm en het feit dat ze de komende weken amper punten te verdedigen heeft, behoort de top 30 voor Van Uytvanck zeker tot de mogelijkheden. “Die top 30 is altijd het doel geweest dit seizoen en ik ben ervan overtuigd dat dat zal lukken als ik mijn hoge niveau kan aanhouden.”

Eerste opdracht is Indian Wells waar Ali vorig jaar meteen moest inpakken. Daarna volgt Miami waar de inmiddels gestopte Agnieszka Radwanska in 2018 te sterk was in ronde twee. En ook in het gravelseizoen kan Van Uytvanck veel punten sprokkelen. Een tweede ronde in Lugano, een eerste ronde in Istanboel, een eerste ronde in Madrid, een tweede ronde in Rome en een eerste ronde in Nurnberg waren vorig jaar haar magere resultaten.

Wat denk jij? Haalt Van Uytvanck de top 30 voor de start van Roland Garros (zondag 26 mei – zondag 9 juni)? Laat het ons weten via de poll!

[poll id=”66″]

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden