Home » Geen categorie » Reuter pakt eerste titel van 2015

Reuter pakt eerste titel van 2015

Reuter pakt eerste titel van 2015

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yannik Reuter (ATP-409) heeft het ITF-toernooi van Antalya in Turkije (Hardcourt, $ 10 000) op zijn naam geschreven. In de finale knokte hij zich in een driesetter naar de eindzege.

Reuter speelde als topreekshoofd een knap toernooi in het Turkse Antalya. Op weg naar de finale liet hij amper één set liggen en in de halve finale gunde hij zijn tegenstander slechts twee spelletjes. In de finale stond voor Reuter echter de moeilijkste match op het programma tegen tweede reekshoofd en Turkse thuisspeler Cem Ilkel (ATP-442).

De 24-jarige Reuter verloor de eerste set met 7-5 maar gaf zich niet gewonnen. In een bloedstollende tiebreak in de tweede set haalde onze landgenoot het met 11-9. Tenslotte moest in de beslissende derde set opnieuw een tiebreak de beslissing brengen. Reuter was weer de sterkste en wint zo zijn eerste ITF-toernooi van dit seizoen. Het is eveneens de zevende ITF-titel uit zijn carrière. Reuter zal ook beloond worden met een sprong op de ATP-ranking en zal volgende week rond plaats 370 staan.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws