Home » Geen categorie » Reuter stunt in Marburg, Darcis geeft op

Reuter stunt in Marburg, Darcis geeft op

Reuter stunt in Marburg, Darcis geeft op

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yannik Reuter (ATP-264) heeft voor een stunt gezorgd op de Marburg Open (€ 42 500) door het derde reekshoofd naar huis te sturen. Germain Gigounon (ATP-346) redde het niet tegen het negende reekshoofd en Steve Darcis (ATP-109) moest geblesseerd opgeven.

Reuter overleefde de kwalificaties en won vrij makkelijk zijn partij in de eerste ronde. In de tweede ronde verloor hij de eerste set met 3-6 van Gerald Melzer (ATP-106), maar daarna drukte hij zijn stempel op de wedstrijd. Met 6-1 en 6-4 plaatste hij zich voor de kwartfinale na een wedstrijd van bijna twee uur. In de kwartfinale neemt hij het op tegen de Italiaan Andrea Arnaboldi (ATP-213).

Darcis moest het in de tweede ronde opnemen tegen Dimitar Kuzmanov (ATP-314), die Arthur De Greef (ATP-182) naar huis had gestuurd. De Luikenaar verloor de eerste set met 3-6 en gooide dan de handdoek. Darcis ondervond weer hinder aan de pols door de zware ballen op het Duitse gravel.

Ook Gigounon redde het niet tegen negende reekshoofd Nicolas Kicker (ATP-136). Onze landgenoot verloor de eerste set met 3-6 maar won de tweede met 6-3. In de laatste set was het opnieuw de Argentijn die met 2-6 aan het langste eind trok.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws