Home » Ethias Trophy » Rochus en Bemelmans in actie op dag 3 van Ethias Trophy

Rochus en Bemelmans in actie op dag 3 van Ethias Trophy

Rochus en Bemelmans in actie op dag 3 van Ethias Trophy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op dag 3 van de Ethias Trophy in Bergen (Challenger, € 106 500) verdedigen Olivier Rochus en Ruben Bemelmans de Belgische eer. Rochus begint aan zijn laatste professionele toernooi en Bemelmans werkt zijn tweede ronde af tegen het zevende reekshoofd.

Op woensdag moet Ruben Bemelmans (ATP-177) als eerste Belg op de Ethias Trophy spelen. De Genkenaar speelt de vijfde match op het Center Court en begint rond half zeven aan zijn tweede ronde. Hij won dinsdag in drie sets zijn eerste ronde tegen de Roemeen Adrian Ungur (ATP-150) en neemt het in de tweede ronde op tegen zevende reekshoofd Andreas Haider-Maurer (ATP-94). Het wordt het eerste duel tussen Bemelmans en top 100-speler Haider-Maurer. De Oostenrijker schakelde in de eerste ronde al onze landgenoot Julien Cagnina in twee sets uit.

Na de match van Bemelmans, sluit Olivier Rochus (foto) de avond van dag 3 af. De 33-jarige Rochus (ATP-604), in 2005 nog nummer 24 van de wereld, neemt op de Ethias Trophy afscheid van het professionele tenniscircuit. Hij wordt vanaf volgend jaar de coach van Julien Cagnina. Olie kreeg een wildcard van de organisatie en moet in de eerste ronde spelen tegen de 24-jarige Oostenrijker Gerard Melzer (ATP-158). Het wordt het eerste en enige duel tussen Rochus en Melzer.

[alert type=”info”]Ook op dag 3 kan je alle tennismatchen live volgen op Tennisplaza België. Wij bieden zowel een livestream aan van Center Court als van Court 1. [/alert]

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws