Home » Olympische Spelen » Tegenstander sandoran in Tokio test positief op corona

Tegenstander sandoran in Tokio test positief op corona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Nederlandse tennisser Jean-Julien Rojer (ATP D-27) heeft positief getest op COVID-19 waardoor zijn Olympische Spelen afgelopen zijn. Rojer klopte in de eerste ronde in Tokio samen met Wesley Koolhof (ATP D-14) nog het Belgische team Sander Gillé (ATP D-30) en Joran Vliegen (ATP D-29).

De Olympische Spelen zijn voorbij voor de Nederlandse dubbelspeler Rojer die positief testte op het coronavirus. Hij reageerde bij de Nederlandse pers aangeslagen op het nieuws: “Helaas ben ik vanmorgen door de dokter gebeld dat mijn test positief was. Het spijt me zo verschrikkelijk voor iedereen in het team. Ik heb er vooraf en ook hier alles aan gedaan om niet besmet te raken. Ik heb geen idee hoe dit is gekomen.”

Rojer zat op een KLM-vlucht van Amsterdam naar Tokio waarvan veel passagiers positief testten op het coronavirus. De Nederlander gaat nu tien dagen in quarantaine.

Rojer en zijn partner Koolhof wonnen in de eerste ronde van het Belgische duo Gillé en Vliegen. Door het coronageval moet het Nederlandse team zich nu terugtrekken uit het dubbeltoernooi.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS