Home » ATP » Tipsarevic komt nog eens met fantastisch nieuws opzetten

Tipsarevic komt nog eens met fantastisch nieuws opzetten

Tipsarevic komt nog eens met fantastisch nieuws opzetten

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Janko Tipsarevic, ooit het nummer 8 van de wereld, deelde zaterdag heuglijk nieuws op Instagram: hij is voor de tweede keer vader geworden én gaat een toernooi organiseren.

De 35-jarige Serviër postte een foto op Instagram met zijn vrouw Biljana, dochter Emili en de nieuwe telg: een jongetje.

De baby werd vrijdag geboren, een naam maakte het koppel (nog) niet bekend.

Tipsarevic en zijn vrouw zijn al samen sinds 2007 en trouwden op 4 juli 2010. Op het internationale circuit kwam de Serviër voor het laatst in actie in oktober vorig jaar.

Eastern European Championships

Ondanks de zwangerschap heeft Tipsa niet stilgezeten de afgelopen weken. Net als zijn landgenoot en vriend Novak Djokovic organiseert hij binnenkort een eigen toernooi: de Eastern European Championships.

In tegenstelling tot Djokovic’ Adria Tour wordt er op het evenement van Tipsarevic prijzengeld verdeeld en mogen er ook vrouwen deelnemen.

De mannelijke deelnemers: Miomir Kecmanovic, Laslo Djere, Viktor Troicki, Nikoloz Basilashvili, Dusan Lajovic, Ricardas Berankis, Danilo Petrovic, Peda Krstin, Alejandro Davidovich Fokina en Damir Dzumhur. (Dzumhur en Troicki nemen ook deel aan de Adria Tour).

Bij de vrouwen schreven volgende speelsters zich in: Irina Bara, Tamara Zidansek, Olga Danilovic, Jana Fett, Irina-Camelia Begu, Jasmine Paolini, Patricia Maria Tig, Danka Kovinic en Dalila Jakupovic.

Het toernooi gaat van start op 15 juni en wordt afgewerkt in de Servische hoofdstad Belgrado.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws