Home » WTA » Van Uytvanck en Flipkens kennen hun tegenstandsters in Mallorca

Van Uytvanck en Flipkens kennen hun tegenstandsters in Mallorca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-47) en Kirsten Flipkens (WTA-60) bereiden zich verder voor op Wimbledon op het WTA-toernooi van Mallorca (Spanje, $ 250 000). Dit zijn hun tegenstandsters. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Van Uytvanck krijgt de Wit-Russische Aryna Sabalenka (WTA-46) tegenover zich. De twee speelden nog nooit eerder tegen elkaar. Flipkens kreeg een speciale toegang tot de hoofdtabel dankzij haar goed resultaat in Rosmalen deze week. Zij neemt het eveneens op tegen een Wit-Russische in de openingsronde. Haar tegenstandster wordt Aliaksandra Sasnovich (WTA-51). Eerder op het seizoen won de Molse hun enige ontmoeting dit jaar. Sasnovich leidt echter met 2-1 in de onderlinge ontmoetingen.

Maryna Zanevska (WTA-153) en Ysaline Bonaventure (WTA-124) kunnen nog op de hoofdtabel komen. Zij staan in de tweede en laatste ronde van het kwalificatietoernooi.

koen

koen

MEER NIEUWS

Sander Gillé en Joran Vliegen - © European Open

Sandoran naar kwartfinale in Halle

Sander Gillé (ATP D-29) en Joran Vliegen (ATP D-28) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op grastoernooi van Halle (Duitsland, ATP 500). Ze gingen voorbij een Australisch duo.

LEES MEER