Home » WTA » Van Uytvanck en Minnen hebben weddenschap: “Wie het dichtst bij heropstart toernooien zit, moet eten trakteren”

Van Uytvanck en Minnen hebben weddenschap: “Wie het dichtst bij heropstart toernooien zit, moet eten trakteren”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Wanneer start het professionele tenniscircuit terug op? Dat is dé hamvraag die heel wat spelers en speelsters bezighoudt. Alison Van Uytvanck en Greet Minnen hebben alvast verschillende meningen en hingen er een weddenschap aan vast.

“We hebben met onze trainers een deal afgesloten. Wie het dichtst bij het eerste toernooi zit, moet eten trakteren”, verklapte Minnen zondag in onze Tennisplaza Live.

Zij en haar vriendin Van Uytvanck verschillen namelijk van mening. “Zolang er geen vaccin is, zal er niet getennist worden. Ik denk dat dat eerder voor volgend seizoen wordt”, denkt Minnen. Van Uytvanck mikt dan weer op oktober voor de eerste toernooien. “Ik denk niet dat de US Open zal doorgaan. Ik zie mezelf ook niet op het vliegtuig stappen en richting Amerika vliegen.”

Wekelijkse meeting met WTA

Volgens de Grimbergse zijn veel speelsters haar mening toegedaan. “Elke week organiseert de WTA met de speelsters een meeting om ons op de hoogte te houden van de situatie. Wat dat betreft is de communicatie vanuit de WTA erg goed.”

“Momenteel is het afwachten en houden we ons bezig met trainen, maar we werken wel geen vol programma af.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS