Home » WTA » Van Uytvanck en Minnen uitgeschakeld in enkelspel Istanboel, dubbelen doen ze wel nog

Van Uytvanck en Minnen uitgeschakeld in enkelspel Istanboel, dubbelen doen ze wel nog

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alison Van Uytvanck (WTA-60) en Greet Minnen (WTA-107) zijn beiden uitgeschakeld in het enkelspel op het WTA-toernooi van Istanboel (Turkije, WTA International). In het dubbel staan ze samen in de kwartfinale.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na haar overwinning in de eerste ronde, lukte het Van Uytvanck niet om op haar elan door te gaan. Het Belgische zesde reekshoofd botste donderdag op Danka Kovinic (WTA-92) uit Montenegro. Na 1 uur en 30 minuten spelen verloor ze met 3-6 en 4-6.

Minnen meteen onderuit

Minnen sneuvelde op haar beurt al meteen tegen Tereza Martincova (WTA-136). Het werd 7-6 (5) en 6-3 voor de Tsjechische in ronde één.

Ali (WTA D-114) en Minnen (WTA D-124) zijn wel nog actief in het dubbelspel in Istanboel. In hun kwartfinale wacht het koppel derde reekshoofden Kaitlyn Christian (WTA D-63) en Giuliana Olmos (WTA D-65).

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER