Home » Rising Stars Tennis Tour » Vandaag veertien Belgen in actie in Knokke

Vandaag veertien Belgen in actie in Knokke

Vandaag veertien Belgen in actie in Knokke

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vandaag wordt het een drukke dag op de Royal Zoute Tennis Club in Knokke. Maar liefst veertien Belgen komen in actie in het enkelspel van de Rising Stars Tennis Tour.

Sander Gillé en Michaël Geerts zijn de eerste Belgen die vandaag op het center court hun opwachting zullen maken. Nadien is het de beurt aan Jonas Merckx die het opneemt tegen het derde reekshoofd, de Australiër Maverick Banes. Vanaf 13 uur volgt de wedstrijd van vijfde reekshoofd Julien Dubail tegen de Fransman François-Arthur Vibert. Deze wedstrijd wordt gevolgd door het duel tussen Rising Stars en dubbelpartners Clément Geens (foto, rechts) en Omar Salman (foto, links). De laatste wedstrijd op het center court gaat tussen eerste reekshoofd Yannick Mertens en Laurens Verboven.

Op het tweede hoofdterrein speelt Loïc Juszczak rond 13 uur tegen het zesde reekshoofd, de Nederlander Scott Griekspoor. Nadien speelt het tweede reekshoofd, Alexandre Folie, tegen de Fransman Jonathan Kanar.

Op de andere terreinen spelen nog vier Belgen. Het Belgisch duel tussen Louis Cant en Zizou Bergs start rond 16 uur. Benjamin Dhoe werkt zijn duel van maandag verder af tegen de Duitser Oscar Otte, winnaar van het toernooi in Damme. Het stond 4-1 in het voordeel van de Duitser. Tot slot speelt Joris De Loore zijn tweede toernooi na zes maanden blessureleed. Hij neemt het op tegen de Pool Marcin Gawron.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws