Home » BNP Paribas Fortis Diamond Games » Wildcard voor Wickmayer op Diamond Games

Wildcard voor Wickmayer op Diamond Games

Wildcard voor Wickmayer op Diamond Games

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Er zijn 21 van de 28 namen bekend van de hoofdtabel op de BNP Paribas Fortis Diamond Games in Antwerpen (Premier, $ 731 000). De organisatie kende de eerste wildcard toe aan Yanina Wickmayer (WTA-74).

Begin deze week maakte de organisatie van de Diamond Games de volledige deelnemerslijst bekend. Topreekshoofden Eugenie Bouchard (WTA-7) en Angelique Kerber (WTA-9) voeren de lijst aan en onze landgenote Kirsten Flipkens staat als vijftiende speelster ook rechtstreeks op de hoofdtabel. De Kroatische Mirjana Lucic-Baroni (WTA-60), het nummer 60 op de WTA-ranking, stond als laagst gerangschikte speelster rechtstreeks op de hoofdtabel. De 25-jarige Wickmayer, het nummer 74, moest aanvankelijk kwalificaties spelen maar krijgt nu de eerste wildcard van de organisatie en staat daardoor ook rechtstreeks op de hoofdtabel.

Unieke modeshow op dinsdag 10 februari

Ondertussen loste Creative Director Elodie Ouedraogo ook meer informatie over de randactiviteiten tijdens de Diamond Games. Zo zal er op dinsdag 10 februari op het hoofdterrein een ware modeshow zijn met een aantal tennisspeelsters en een Belgisch sportteam met mannequins. Zo lopen onder andere loopster Olivia Borlée, zeilster Evi Van Acker en tienkamper Hans Van Alphen mee op de catwalk, in collecties van Belgische ontwerpers zoals Dries Van Noten. De show start om 19 uur, vlak voor de eerste avondmatch. De BNP Paribas Fortis Diamond Games vinden plaats van 7 tot en met 15 februari. Tickets zijn te koop via www.diamondgames.be.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws