Home » Win » Win tickets BNP Paribas Fortis Champions

Win tickets BNP Paribas Fortis Champions

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het aftellen naar de BNP Paribas Fortis Champions is begonnen! De David Lloyd Club in Brussel wordt van 24 tot 26 mei het forum voor een inwijdingsfeest: de eerste editie van de BNP Paribas Fortis Champions, de (enige) Belgische manche van de ATP Champions Tour. En jij… kan er bij zijn!

Wereldsterren (met o.a. John McEnroe, Kim Clijsters en Xavier Malisse), spectaculair tennis, een idyllisch kader: alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze driedaagse een waar succes te maken. En het wordt nog beter, want dankzij Tennisplaza kan jij gratis naar Brussel! Voor donderdag en vrijdag hebben we telkens drie duotickets te geef, voor de finaledag kunnen we twee duo’s gelukkig maken.

Het enige wat je hoeft te doen is onze Facebookpagina liken (via deze link: Facebook Tennisplaza + lid worden van de Largus News | Tennis groep die je hier kan terugvinden.

Alles geliked én gevolgd? Stuur een bewijsje naar christophe.moons@tennisplaza.be + laat weten wie jouw favoriete tennislegende is en waarom. Wie weet loten we jou komende maandag 14 mei wel als winnaar!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden