Home » Brussels Open » Wozniacki krijgt wildcard voor Brussels Open

Wozniacki krijgt wildcard voor Brussels Open

Wozniacki krijgt wildcard voor Brussels Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De kogel is door de kerk: donderdag werden twee namen bekend gemaakt die een wildcard krijgen van de organisatie van de Brussels Open. De gelukkigen zijn Caroline Wozniacki (foto) en Elena Baltacha.

Nadat Agnieszka Radwanska (WTA-4) eerder deze week liet weten dat ze het toernooi van Brussel moest laten schieten met een schouderblessure, leek het toernooi wat onthoofd. Vandaag kon de organisatie echter het goede nieuws brengen dat ze in extremis een andere topper gevonden hebben om deel te nemen: Caroline Wozniacki (WTA-9). De Deense ex-nummer 1 van de wereld is geen onbekende in Brussel. In 2011 won ze namelijk de allereerste editie van de Brussels Open.

Ook Elene Baltacha (WTA-206) kreeg een uitnodiging van de organisatie. De Britse speelde in 2013 nog maar slechts 2 toernooien, maar dankt haar wildcard aan haar 49ste plaats op de wereldranglijst in 2010. De toernooidirectie heeft nu nog één wildcard over. Deze moet echter naar een top-20 speelster gaan. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat deze nog gebuikt zal worden.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws