Home » ATP » WTA- en ATP-toernooien van Moskou gecanceld

WTA- en ATP-toernooien van Moskou gecanceld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De ATP- en WTA-toernooien van Moskou zullen niet doorgaan omwille van het coronavirus.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Er is een nieuw toernooi het slachtoffer van COVID-19. De ATP en WTA kondigden donderdag de annulatie van de Kremlin Cup in Moskou aan. Recent nam het aantal besmettingen met het coronavirus toe in de Russische hoofdstad en daarom laat de stad Moskou niet meer toe dat de WTA- en ATP-toernooien worden georganiseerd.

Het ATP 250-toernooi was gepland in de week van 19 oktober, in dezelfde week als de European Open en het toernooi in het Duitse Keulen. Tot nader order zullen de toernooien in Antwerpen en Keulen zoals gepland doorgaan. Ook zou het ATP 500-toernooi in het Russische Sint-Petersburg in de week van 12 oktober nog steeds georganiseerd worden.

Voor Russische toppers zoals Daniil Medvedev (ATP-5), Andrey Rublev (ATP-12) en Anastasia Pavlyuchenkova (WTA-36) komt er dus geen kans om een tennistoernooi in de Russische hoofdstad te spelen. Pavlyuchenkova reageerde al ontgoocheld op Twitter.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER