Home » Grand Slam » US Open » Zanevska en Bonaventure aan de slag in kwalificaties US Open

Zanevska en Bonaventure aan de slag in kwalificaties US Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In het kwalificatietoernooi van de US Open zullen Maryna Zanevska (WTA-102) en Ysaline Bonaventure (WTA-281) hun plaats op de hoofdtabel proberen te verzekeren. Na driemaal winst staan ze in het hoofdtoernooi. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zanevska is het tweede reekshoofd in de kwalificaties en speelt in de eerste ronde tegen de thuisspeelster Jacqueline Cako (WTA-220). De twee speelden nog nooit eerder tegen elkaar. Bonaventure krijgt een moeilijke speelster tegenover zich. Patty Schnyder (WTA-198) is tweemalig kwartfinaliste in Flushing Meadows en voormalig nummer zeven van de wereld. Het wordt de eerste keer dat de speelsters het tegen elkaar opnemen.

Het kwalificatietoernooi voor de vrouwen gaat op woensdag 23 augustus van start. Het hoofdtoernooi begint op 28 augustus. Elise Mertens (WTA-46), Kirsten Flipkens (WTA-76) en Alison Van Uytvanck (WTA-96) zijn rechtstreeks geplaatst voor de hoofdtabel.

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER