Home » Nieuws » Zimmermann en Wickmayer uitgedubbeld in Cluj-Napoca

Zimmermann en Wickmayer uitgedubbeld in Cluj-Napoca

Zimmermann en Wickmayer uitgedubbeld in Cluj-Napoca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Er zijn geen Belgen meer in het dubbeltoernooi van Cluj-Napoca (Roemenië, WTA 250). Kimberly Zimmermann (WTA D-69) en Yanina Wickmayer (WTA D-82) verloren allebei hun dubbelmatchen.

In het Roemeense Cluj-Napoca wonnen Zimmermann en haar Hongaarse partner Anna Bondar (WTA D-57) vlot hun eerste ronde. In de kwartfinale namen ze het op tegen het Frans-Britse team Elixane Lechemia (WTA D-85) en Olivia Nicholls (WTA D-104). 

Zimmermann en Bondar verloren de eerste set met 6-3 maar kwamen daarna langszij met 6-3. In de beslissende supertiebreak moest het Belgisch-Hongaarse team met 10-6 het onderspit delven.

Kimberley Zimmermann - © Tennis Club Caserta
Kimberley Zimmermann – © Tennis Club Caserta

Wickmayer ging onderuit in de eerste ronde van het dubbeltoernooi in Cluj-Napoca. Samen met Amina Anshba (WTA D-97) verloor Wickmayer met 6-4 en 6-2 van derde reekshoofden Ingrid Martins (WTA D-50) en Yana Sizikova (WTA D-63).

In het enkeltoernooi in Cluj-Napoca zijn er ook geen Belgen meer. Zowel Wickmayer (WTA-83) als Greet Minnen (WTA-75) gingen onderuit in de eerste ronde van het enkelspel.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws