Home » ATP » Zverev reageert op aantijgingen: “Niet waar” en “Gaan ons kind samen opvoeden”

Zverev reageert op aantijgingen: “Niet waar” en “Gaan ons kind samen opvoeden”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alexander Zverev (ATP-7) heeft gereageerd op de hetze die twee van zijn ex-vriendinnen eerder deze week veroorzaakten.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Ex 1: Brenda Patea – twintig weken zwanger van Zverev

Het Duitse model Brenda Patea verkondigde twintig weken zwanger te zijn van de toptennisser en maakte duidelijk dat ze hun kind alleen wil opvoeden. “Ik wil geen gedeelde voogdij. Het kind was niet gepland, maar ik zal er alles aan doen om het te laten opgroeien in een harmonieuze omgeving. Ik ben in de gelukkige positie dat ik zoiets alleen aankan”, klonk het resoluut.

In een reactie klink bij Zverev een compleet ander verhaal. “Zelfs al zijn Brenda en ik niet langer samen, we komen nog steeds goed overeen. Ik zal mijn verantwoordelijkheid als vader opnemen en we zullen samen voor het kindje zorgen.”

Ex 2: Olya Sharypova – beschuldigt Zverev van geweldpleging

Een andere ex, de Russische fotografe Olya Sharypova, beschuldigde de Duitser dan weer van geweldpleging. “Hij sloeg mij meermaals toen we een relatie hadden. Op een dag probeerde hij me zelfs te wurgen met een kussen. Hij sloeg mijn hoofd tegen de muur en wrong mijn armen om. Hij liet niet toe dat ik probeerde te ontsnappen. Ik was bang dat hij me zou vermoorden”, deelde ze haar verhaal op sociale media.

“Ik heb Olya’s beschuldigingen in de media gelezen en vind het erg triest dat ze dit alles verkondigt”, reageert Zverev op zijn beurt naar eigen zeggen verrast. “We kennen elkaar al van toen we nog kinderen waren en hebben samen veel momenten gedeeld. Wat zij nu zegt, is simpelweg niet waar. We hadden een relatie, maar die is lange tijd geleden geëindigd. Waarom Olya mij nu beschuldigt, is mij een raadsel. Ik hoop dat zij en ik een manier vinden om op een redelijke en respectvolle manier met elkaar om te gaan.”

Volledige statement Zverev

Nieuwe reactie Sharypova

Sharypova was er alvast als de kippen bij om op haar beurt te reageren op het statement van haar ex. “Ik weet niet of je dat zelf hebt geschreven, maar je hebt nog altijd niet de moed getoond om je direct tot mij te richten. Ik heb geen schrik om de waarheid te vertellen, jij?”

“Ik wil duidelijk maken dat vrouwen geen accessoires zijn. Wij zijn geen poppen met wie je kan doen wat je wil. Als je dacht dat ik zou zwijgen na al wat ik heb doorstaan in die relatie, was je verkeerd. Je hebt gefaald om mij persoonlijk antwoorden te geven en dus heb ik hetzelfde gedaan.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS