Home » ATP » Zverev stopt samenwerking met managementbureau Federer

Zverev stopt samenwerking met managementbureau Federer

Zverev stopt samenwerking met managementbureau Federer

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Alexander Zverev (ATP-7) werkt niet langer samen met managementbureau Team 8. Hij wil zijn familie meer betrekken bij zijn carrière.

Enkele weken nadat Zverev de samenwerking met David Ferrer stopzette, kiest de Duitser nu ook voor een ander managementteam. Hij zal niet langer samenwerken Team 8, dat opgericht werd door Roger Federer.

“2020 was een heel speciaal jaar, voor de wereld, maar ook voor mezelf. Ik bereikte een eerste grandslamfinale zonder mijn ouders en broer in mijn box door COVID-19. Een rechtszaak van bijna twee jaar tegen mijn voormalige manager kwam tot een goed einde en dat deed me nadenken over mijn korte- en langetermijnplannen. Door de vele restricties heb ik dit seizoen besloten om terug te gaan naar mijn roots. Mijn familie zal me coachen en mijn broer Mischa en Sergei Bubka zullen mijn management gaan verzorgen. Ik wil Team 8 bedanken voor de samenwerking, maar ik voel dat het nu tijd is om mijn familie een grotere rol te geven”, aldus de 23-jarige Zverev op Instagram

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws