Home » WTA » Benoît en Zimmermann naar tweede ronde in Grado

Benoît en Zimmermann naar tweede ronde in Grado

Benoît en Zimmermann naar tweede ronde in Grado

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Marie Benoît (WTA-366) en Kimberley Zimmermann (WTA-323) hebben zich kunnen plaatsen voor de tweede ronde van het ITF-toernooi in Grado (Italië, $ 25 000). Benoît nam revanche voor haar verloren halve finale van vorige week. 

Benoît was vorige week nog verliezend halve finaliste tegen de Italiaanse Stefania Rubini (WTA-311). Dinsdag was de wraak zoet met een klinkende 6-3, 6-0 overwinning in de openingsronde. De Belgische moest enkel in de eerste set haar opslag een keer inleveren. In de tweede ronde speelt ze tegen Elena Rybakina (WTA-219), het nummer zes van de plaatsingslijst.

Winnares van vorige week in Caserta Zimmermann speelde haar eerste ronde tegen Thaisa Grana Pedretti (WTA-504). De Belgische was net als vorige week de betere van de twee en had het dit keer iets makkelijker tegen de Braziliaanse. Zimmermann won met 6-2 en 6-0 na 1 uur en 21 minuten tennis. In de volgende ronde wacht ze op de winnares van het duel tussen Giorgia Marchetti (WTA-634) en Jaqueline Adina Cristian (WTA-221).

koen

koen

Meer nieuws