Home » ATP » Djokovic: “Ik schenk geen aandacht aan boegeroep”

Djokovic: “Ik schenk geen aandacht aan boegeroep”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Novak Djokovic (ATP-1) moest zondag geblesseerd de US Open (Verenigde Staten, Grand Slam) verlaten. Als een geslagen hond beantwoordde hij na afloop op de persbabbel de vragen van de journalisten.

“Ik moest opgeven omwille van mijn linkerschouder, meer wil ik daar niet over kwijt”, reageerde Djokovic gefrustreerd toen hem naar de aard van zijn blessure werd gevraagd. “Ik hoop nu, zonder wedstrijden, snel te kunnen recupereren en klaar te geraken voor het toernooi van Tokio (dat van start gaat op 30 september, nvdr.).”

“De Grand Slams zitten er nu op voor mij, maar het seizoen nog niet. Ik kijk erg uit naar de laatste maanden. Of ik tevreden ben tot dusver? Ik heb twee van de vier Grand Slams gewonnen en stond in de halve finale op Roland Garros, ja dus.”

Na zijn opgave tegen Stan Wawrinka (ATP-24) werd Djokovic door een deel van het publiek op boegeroep getrakteerd. “Ik voel mij door niemand slecht behandeld. Ik schenk ook geen aandacht aan zo’n zaken. Het spijt me voor het publiek dat wellicht een langere wedstrijd had willen zien. Ik kan niemand iets verwijten. De toeschouwers wisten niet wat er op dat moment gaande was.”

Familieman

Toen de Serviër gevraagd werd naar zijn familie en welke rol die zal spelen de komende weken, verscheen er alsnog een kleine glimlach op diens gezicht. “Mijn vrouw en kinderen zijn het allerbelangrijkste in mijn leven, ik zal me nu met veel plezier focussen op hen.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden