Home » Exhibitie » Goede vriend Tipsarevic: “Djokovic voelde zich slecht na zijn positieve test”

Goede vriend Tipsarevic: “Djokovic voelde zich slecht na zijn positieve test”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Volgens gewezen profspeler Janko Tipsarevic zat Novak Djokovic de eerste dagen na zijn positieve COVID-19-test in de put. “Voornamelijk door de psychologische druk”, klinkt het.

Djokovic kreeg de voorbije weken de hele wereld over zich heen na de malaise op zijn Adria Tour én testte zelf nog eens positief op COVID-19 ook. “Na die test voelde hij zich slecht”, weet zijn goede vriend Tipsarevic. “Voornamelijk door de psychologische druk waar hij mee te maken kreeg nadat hij werd gelyncht door lokale en internationale media.”

Geen corona meer

“Drie dagen voor de start van de Adria Tour was er in Servië een voetbalwedstrijd met 30 000 toeschouwers”, gaat de Serviër verder. “Het is niet de schuld van onze overheid, zij baseren zich op de informatie die ze krijgen en iedereen dacht dat er geen corona meer was in het land. Het aantal nieuwe besmettingen lag énorm laag.”

Volgens Tipsarevic verdient Djokovic de vele kritiek niet, maar kon hij misschien wel iets voorzichtiger zijn geweest. “Men had bijvoorbeeld mondmaskers en handschoenen kunnen dragen toen men ging feesten in die nachtclub.”

Slechteriken

Intussen testte Djokovic, die nooit symptomen vertoonde, negatief op COVID-19 en voelt hij zich terug beter. “Hij is het natuurlijk gewoon om afgebroken te worden. Servië heeft in de laatste twintig jaar twee of drie oorlogen gekend, dat maakt dat in de ogen van de geliefde CNN en BBC, wij de slechteriken zijn.”

Novak Djokovic - © YouTube
Novak Djokovic – © YouTube

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS