Home » ATP » Kyrgios nu ook in conflict met Coric: “Jouw intellect is nul”

Kyrgios nu ook in conflict met Coric: “Jouw intellect is nul”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Borna Coric liet in een interview met de Kroatische krant Jutarnji weten dat hij niet wakker ligt van de kritiek van Nick Kyrgios. Die laatste reageerde op zijn beurt via Twitter.

Een tijdje geleden uitte Kyrgios stevige kritiek op de organisatie van de Adria Tour, Novak Djokovic, een feestende Alexander Zverev… De Australiër begrijpt niet waarom tennissers niet meer rekening houden met (de gevaren van) het coronavirus.

“Ik heb zijn reacties gelezen, maar ik lig er niet wakker van”, aldus Coric. “Hij houdt ervan om zich als generaal na de strijd te profileren. Mocht dit van iemand anders komen, had ik het begrepen, maar Kyrgios… Dat is niet echt realistisch.”

“Het is zijn stijl, hij werkt zo en daar heb ik geen probleem mee. Ik begrijp gewoon niet waarom hij zijn collega’s zo moet bekritiseren. Ik zou dat niet doen, maar opnieuw, het is Kyrgios.”

Stenen in het hoofd

Kyrgios kon het – uiteraard – niet laten om op zijn beurt te reageren. “Je zou het je wel moeten aantrekken, heb jij stenen in je hoofd?”, twitterde hij. “Je kan opkomen voor je vrienden, ik probeer hen gewoon verantwoordelijk te stellen. Het zijn tennissers, ze zijn niet speciaal. Zoals ik al dacht is jouw intellectueel niveau nul.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS