Home » Grand Slam » Tennisplaza en Kyrgios starten discussie: “Nadal, Federer, Djokovic? Wat vinden jullie?”

Tennisplaza en Kyrgios starten discussie: “Nadal, Federer, Djokovic? Wat vinden jullie?”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zal en/of moet de US Open doorgaan? De discussie laait hoog op en (bijna) iedereen heeft een uitgesproken mening.

Gisteren legde de organisatie van de US Open drie mogelijke scenario’s voor het grandslamtoernooi op tafel. Op de Facebookpagina van Tennisplaza was er twijfel: sommige van onze lezers gaan voor het eerste scenario, anderen voor het tweede en zelfs enkelen zien de US Open liever niet plaatsvinden.

“Ik vind New York niet de beste plek om terug te starten”, aldus Tani. Lezer Benoit Ramakers volgt haar: “Niet iedereen kan er geraken en er zijn geen gelijke kansen aan de start. In New York woedt het coronavirus nog volop. Het is beter om te verhuizen naar een andere locatie zoals bijvoorbeeld Indian Wells.”

Ook discussie onder spelers

Ook onder de spelers zelf heerst onenigheid. Novak Djokovic gaf aan dat hij er niet veel voor voelt om af te reizen naar New York, terwijl de Amerikaanse Danielle Collins dan weer vindt dat iedereen deze opportuniteit zou moeten vastnemen.

Kyrgios opende donderdagochtend het debat op Twitter en vroeg Djokovic, Rafael Nadal en Roger Federer op de man af naar hun mening. Wij vroegen op onze beurt naar de zijne, maar kregen (vooralsnog) geen antwoord.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS