Home » Nieuws » Terugkeer Federer op exhibitietoernooi in Berlijn?

Terugkeer Federer op exhibitietoernooi in Berlijn?

Terugkeer Federer op exhibitietoernooi in Berlijn?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Roger Federer heeft een uitnodiging gekregen om mee te doen aan een exhibitietoernooi op gras in Berlijn.

Er zijn plannen om midden juli twee exhibitietoernooien in Berlijn te organiseren. Deze toernooien zouden plaatsvinden op de grasvelden van het Seffi Graff stadion en op hardcourt in een hangar van een luchthaven.

Het deelnemersveld bij de mannen oogt alvast veelbelovend met Dominic Thiem, Alexander Zverev, Nick Kyrgios en Jannik Sinner en nog twee extra spelers die aangekondigd zullen worden. “We zullen natuurlijk ook Roger Federer vragen”, liet de organisator Edwin Weindorfer weten.

De Zwitser heeft geen competitiematchen meer gespeeld sinds hij een knieoperatie had na de Australian Open. Hij zou normaal gezien tijdens het grasseizoen terugkeren en heeft recent nog gezegd dat hij niet traint tijdens de pauze van het tennisseizoen door het coronavirus. Het is nog niet bekend of Federer zal ingaan op de uitnodiging.

Bij de vrouwen zijn Elina Svitolina, Kiki Kertens, Julia Goerges en Andrea Petkovic al bevestigd voor het toernooi. De Duitse Angelique Kerber heeft ook een uitnodiging gekregen.

Het toernooi in Berlijn is het zoveelste evenement dat in Europa gepland is terwijl de reguliere competitie stilligt. Zo worden er onder andere toernooien georganiseerd door  Dominic Thiem, Novak DjokovicJanko TipsarevicJamie Murray en Patrick Mouratoglou.

Nieuwe tennisoutfit? Racket? Ballen? Snaren? … 🎾 Klik hier voor kortingen tot wel 80% op de grootste merken! 🤑 🔥

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws