Home » WTA » Wickmayer verliest slijtageslag in Cluj-Napoca

Wickmayer verliest slijtageslag in Cluj-Napoca

Wickmayer verliest slijtageslag in Cluj-Napoca

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yanina Wickmayer (WTA-71) is er niet in geslaagd om haar eerste wedstrijd op het WTA-toernooi van Cluj-Napoca (Roemenië, WTA 250) te winnen. In het dubbelspel was er wel Belgisch succes.

Wickmayer moest in de eerste ronde aan de bak tegen de Zwitserse Jil Teichmann (WTA-142). Beide speelsters waren aan elkaar gewaagd maar onze landgenote moest na 1 uur en 56 minuten met 4-6 en 6-7 (6) het hoofd buigen.

(lees verder onder de post op X)

Belgisch dubbelsucces

In het dubbelspel boekte Wickmayer (WTA D-71) wel succes aan de zijde van Greet Minnen (WTA D-64). Als derde reekshoofden waren ze met 6-7 (4) 6-2 en 10-8 te sterk voor het Britse duo Alicia Barnett (WTA D-106) en Olivia Nicholls (WTA D-107). In de kwartfinale volgt een duel met Dalila Jakupovic (ATP D-103) en Irina Khromacheva (WTA D-65).

Tweede reekshoofden Kimberly Zimmermann (WTA D-60) en Anna Bondar (WTA D-55) wisten zich eveneens te plaatsen voor de kwartfinale. Ze klopten het Roemeense duo Ilona-Georgiana Ghioroaie (WTA D-304) en Patricia Maria Tig (WTA D-1369) met 6-4 en 7-5. Leolia Jeanjean (WTA D-320) en Valeriya Strakhova (WTA D-124) worden hun volgende tegenstandsters.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws