Home » Win » Win: 1 tennistas naar keuze

Win: 1 tennistas naar keuze

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nog even en er wordt opnieuw getennist op het heilige gras van Wimbledon. Op Tennisplaza België houden we – uiteraard – nauwlettend de parcoursen van de Belgen in de gaten, maar zijn we stiekem ook benieuwd naar de prestaties van Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic en Serena Williams en Maria Sharapova. Of gaat iemand anders met de trofee aan de haal?

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Net als bij Roland Garros, zette Tennisplaza België een heus Wimbledon 2013-spel op. Dit keer in samenwerking met Tennispeople.be. Het opzet is simpel: stel uw eigen team van tennisspelers samen voor Wimbledon 2013, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België en Tennispeople.be, sprokkel de meeste punten bij elkaar en win een tennistas naar keuze.

Hoe deelnemen?
Surf voor zondag 24 juni 2013 12:30 uur naar http://www.scorito.com/wimbledon2013/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Doe mee aan deze pool’ en schrijf u in.

wedstrijd_tennistas_uitleg

Hoe winnen?
De persoon die op het einde van Wimbledon 2013 bovenaan de ranking van de Tennisplaza België pool prijkt, gaat aan de haal met een tennistas naar keuze die hij of zij mag uitkiezen uit het assortiment van Tennispeople.be. Vaste medewerkers van Tennisplaza België en Tennispeople.be zijn herkenbaar door een (TB) achter hun naam en maken geen kans op de tennistas. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat de prijs naar de eerstvolgende niet-(TB).

Deze wedstrijd liep t.e.m. zondag 7 juli 2013. De winnaar werd persoonlijk door ons verwittigd.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER