Home » Grand Slam » Coach Halep: “Die restricties van de US Open gaan niet werken voor haar”

Coach Halep: “Die restricties van de US Open gaan niet werken voor haar”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Darren Cahill, de coach van Simona Halep, gelooft niet dat de restricties die de US Open wil opleggen, gaan werken voor zijn pupil.

Als de US Open doorgaat, zal dat met de nodige veiligheidsmaatregelen zijn. Verschillende spelers, waaronder Rafael Nadal, Novak Djokovic en Nick Kyrgios en Danielle Collins, gaven hun mening al. In een reactie aan Reuters vertelt Cahill dat hij vreest dat ook Halep gaat passen voor het toernooi.

“De restricties zijn hard en ongelofelijk moeilijk. Elke speler zal er zijn of haar eigen mening over hebben, maar ik ben vrij zeker dat dit voor Simona niet zal werken”, aldus Collins. “Als je in een baseball- of voetbalploeg zit, heb je je collega’s nog om mee te reizen en te praten. Tennis is anders aangezien het een individuele sport is. Simona vliegt van Roemenië, moet vier weken lang in een hotel in New York zitten en mag slechts één persoon meepakken. Dat is niet gemakkelijk want je moet wel presteren op het allerhoogste niveau en daar hebben veel spelers een probleem mee.”

“Iedereen wil snel terug aan het werk en ik weet dat de organisatie van de US Open haar best doet. Er kan veel veranderen op enkele dagen. Ik denk dat veel maatregelen verder versoepeld zullen worden, dus we hopen allemaal dat de tour snel terug kan opstarten.”

Simona Halep - © Jimmie48 Tennis Photography
Simona Halep – © Jimmie48 Tennis Photography

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS